• slideshow blue

  Rentabilitatea afacerii = 38%

  Venit lunar
  400 litri*30 zile*23 bani = 2 760 LEI
  price ro

 • slideshow blue
  aquameldava
  Practic, chiria francizorie Vă va permite să obțineți profituri, având doar grija ca să crească numărul consumatorilor de apă filtrată și purificată – Toate celelalte griji le vom rezolva noi.
  aqua family
 • slideshow blue
  aqua-box

  AQUA MELDAVA este Stația vending de Filtrare și Purificare a Apei. Procesul de vânzare a apei filtrate este complet automatizat și nu necesită participarea vânzătorului
  new tech ro

automat igrushkin

AUTOMATUL IGRUSHKIN

"Igrushkin" – un automat vending electronic, proiectat pentru vânzarea de bunuri la bucata - mici suvenire, mingi, jucării şi cadouri.
 
Prețul de la:
€ 1399

 • DETALII DESPRE AUTOMAT

  "Igrushkin" se face pe baza automatului "Bahilkin." În favoarea acestei decizii, spun astfel de factori cum ar fi prezenţa liniei de producţie care funcţionează bine, electronice, verificate in utilizare, volum suficient a compartimentului de produse. Schimbarilor principiale au fost supuse modulul de eliberare a produselor (dispensere) şi aspectul maşinii.
  Aparatul poate vinde bunuri sau mărfuri de forma ondulara sau arbitrara, ambalate într-o capsulă de dimensiuni parametrale.
  Produsele comercializate prin intermediul automatelor "Igrushkin"
  Pentru succesul afacerii vending dvs. nu este important doar de a procura un automat fiabil şi alege un loc pretabil, dar, de asemenea, de a gasi produsul atractiv pentru clientul final. Cu ajutorul maşinilor "Igrushkin" poti vinde o varietate de suveniruri, jucarii si cadouri.
  Atunci când alegeţi un produs pentru automat, urmaţi aceste indicaţii:
  Produsul trebuie să fie de o forma rotunjită sau să fie ambalate într-o capsulă.
  Diametrul maxim a produselor vândute de către un "Igrushkin" - 51 mm.
  Avantaje:
  Automatul de vanzare a jucariilor de la "Liskom" - este o pozitie de nişă de piaţă vacanta, in domeniul vending automatelor, iar Dvs. aveţi posibilitatea de a ocupa această nişă primul.

  Sistemul electronic de plăţi va permite sa vindeti produse mult mai scumpe decât maşinile mecanice-analog.

  Construcţia robustă asigură maşina de funcţionare fără probleme.
  Calitate automatelor "Igrushkin" este garantata de experienţă în producţia şi funcţionarea automatelor Bahilkin.
  "Igrushkin" este mai ieftin decit ofertele de pe piaţa ale altor automatelor analog.

 • PARAMETRI TEHNICI

  Diametru Capsule / produse: 28-33, 44, 51 mm (produse de forma "incorecta", trebuie să fie pre-ambalate în capsule).
  Valoarea programabile de mărfuri în trepte de 1 leu.
  Receptor monede electronic cu posibilitate preluare 4 nominale
  Display LCD
  Internet monitoring
  GSM-Modul (opţional)
  Acceptor de bancnote (opţional)
  Functie de emitere rest (opţional)
  Preţ: de la 37 000 de ruble

  Prin toti parametrii de utilizare a energiei, condiţiile de funcţionare şi de depozitare, "Igrushkin" este identic cu linia de automate "Bahilkin Standard".

 • DOCUMENTE SI CONTRACTE

  Instructiuni Operator Bahilkin (firmware versiunea 2.11) (1.3MB, PDF)
  Paşaport Bahilkin (137Kb, MS Word)

  Certificate
  Declaraţia de conformitate a automatului Bahilkin:
 • PRETURI SI CONDITII DE PROCURARE

  Automatul "Igrushkin" pot fi produs intr-una din cele trei opţiuni de design standard la alegerea clientului. Clientul are dreptul de a comanda propriul design de oformare exterioara. În acest caz, costurile asociate cu designul şi fabricarea elementelor de design personalizat, le va suporta clientul.
  Termene de livrare
  În prezent, durata medie de ordine de achiziţie este de 2-4 săptămâni de la receptionarea achitarii.

  60% achitare in avans, 40% la receptia marfii   100% achitare in avans
  1 automat de la 2 la 3 unitati de la 3 la 5 unitati de la 5 la 7 unitati   1 automat de la 2 la 3 unitati de la 3 la 5 unitati de la 5 la 7 unitati
  € 1,499 € 1,399 € 1,349 € 1,299   € 1,399 € 1,299 € 1,249 € 1,199
 • LOCURI PENTRU INSTALARE

  "Igrushkiny" este oportun să se instaleze în locurile de petrecere a timpului liber (cinematografe, mall-uri, parcuri de distracţii, sali de concert, cluburi, etc), deoarece în aceasta caz cererea pentru produsul propus de automat este cea mai mare.

  Oformarea exterioara din compozit durabil (identic cu automatul anti-vandal "Bahilkin Standard"), precum şi o sticlă de vitrină solidă oferă durabilitate şi permite amplasarea "Igrushkin", pe strada, cu protecţia corespunzătoare a unor elemente ale sistemului de plăţi (sub coronament, în chioşc).

  Automatul acceptă monede şi bancnote. În plus, "Igrushkin", poate fi echipat functia de rest si GSM-modul pentru monitorizarea de la distanţă a automatului (prin mesaje SMS pe telefonul mobil).

 • CALCULATOR VENITURI n/a

AQUA MELDAVA RO 300A BZ

AQUA MELDAVA este Stația vending de Filtrare și Purificare a Apei. Dumneavoastră instalați Stația vending, o conectați la sursa centralizată de livrare apă din localitate, la canalizare și electricitate. Află mai mult...

KOPIRKIN PRINT

Print este automatul de vending suplimentata cu funcţia de printare formulare standardizate care sunt stocate în memoria aparatului. Setul de blanckete stocate in memorie, proprietarul poate sa il reiinoiasca desinestatator. Află mai mult...

BAHILKIN ATLANT

"Bahilkin Atlant" versiune cu amplasare independenta.

Capacitatea - 6000 de capsule cu botoşei sterili. Automatele "Bahilkin" sunt certificate şi satisfac toate standardele. Află mai mult...

AUTOMAT POPCORN

Vending automat pentru producerea şi vânzarea de popcorn fierbinte. Porumbul glazurat, special pregătit, de diferite arome (caramel, dulce, sărat), este plasat în buncăr-ul deprimire a automatului.
Află mai mult...

 • logo meldava grup
 • meldava capital new
 • logo vendteh
 • logo aqua meldava
 • linella
 • bemol
 • lukoil
 • petrom
 • rompetrol