• slideshow blue

  Rentabilitatea afacerii = 38%

  Venit lunar
  400 litri*30 zile*23 bani = 2 760 LEI
  price ro

 • slideshow blue
  aquameldava
  Practic, chiria francizorie Vă va permite să obțineți profituri, având doar grija ca să crească numărul consumatorilor de apă filtrată și purificată – Toate celelalte griji le vom rezolva noi.
  aqua family
 • slideshow blue
  aqua-box

  AQUA MELDAVA este Stația vending de Filtrare și Purificare a Apei. Procesul de vânzare a apei filtrate este complet automatizat și nu necesită participarea vânzătorului
  new tech ro

automat probirkin

AUTOMATUL PROBIRKIN

"Probirkin" - un automat, conceput pentru vânzarea de recipiente (containere), pentru testare si analizeîn centrele medicale. Prezenţa unei cereri puternice de containere, o nişă liberă de piaţă, posibilitatea de tranzacţionare simultan, pe două tipuri de containere, executarea antivandal şi fiabilitatea - acestea sunt principalele avantaje ale acestui automat.
 
Prețul de la:
€ 1699

 • DETALII DESPRE AUTOMAT

  Automatul "Probirkin" a fost creat pentru a fi utilizat in spitale, unde vizitatorii trebuie să prezinte teste si analize. În funcţie de necesitatile clientului, "Probirkin" poate vinde containere de unul sau două tipuri.
  "Probirkin" acceptă monede şi bancnote. În plus, maşina poate fi echipată cu GSM-modul pentru monitorizarea de la distanţă a starii automatului (prin mesaje SMS pe telefonul mobil).
  De ce ar trebui sa cumpar "Probirkin"?
  La moment, în institutiile medicale \ există o tendinţă constantă faţă de primire a analizelor recipiente specializate. Nu există nici o îndoială că în viitorul apropiat, tendinţa va deveni normă. Acest lucru înseamnă că:
  Aveţi posibilitatea de a crea o afacere cu "Probirkin" într-un segment complet nevalorificat (containerele la moment se vand doar in farmacii, ce are dezavantajele sale). Şi care intră pe piaţă primul, le ia pe toate ©.
  «Probirkin", acceptator de monedă electronic care accepta monede de toate nominalele şi utilizate afisaj LCD, care afişează instrucţiuni de utilizare.

  «Probirkin" este executat într-un cadru de oţel robust care asigura siguranţa de bunuri şi bani în automat.
  automatul consumă foarte puţină energie şi nu necesită o atenţie constantă.
  «Probirkin" nu are nici o analogie pe puata interna. Astfel de maşini electronice cu un preţ mai mic pur si simplu nu exista.

 • PARAMETRI TEHNICI

  "Probirkin", precum şi alte masini de la "Liskom", se doteaza numai cu componente electronice de înaltă calitate. In constructivul automatului se utilizeaza Aceptorul de monede EU2 (la cerere pot fi înlocuite cu G13 NRI), si bill acceptor IST A7.

  Display LCD cu instrucţiuni pentru utilizator face achiziţia prin containerelor intermediul ”Probirkin" cât mai clara şi accesibila chiar si pentru persoanele ce sunt departe de inovaţiile tehnice, iar simplitatea designului, corp din oţel şi sticlă rezistenta la impact oferă automatului durabilitate chiar si in cele mai dificile condiţii.

  Principalele caracteristici Probirkin
  Design amplasare: Amplasare pe Perete
  Dimensiuni (W x D x H): 830x265x1000 mm
  Executare in corp antivandal
  Posibilitatea de a vinde 2 tipuri de containere
  Capacitate stocare: 110 containere de ∅ 62 mm + 150 containere ∅ 47 mm.
  Display LCD
  GSM-Modul (opţional)
  Bill Acceptor cu stivuitor 400 note

  Temperatura ambiantă
  Diapazon valabil de 10 ° - 32 ° C
  Diapazon recomandat de: 16 ° - 30 ° C
  Umiditate aer
  Gama valid: 20 - 80%
  Interval recomandat: 30 - 70%

  Caracteristici electrice
  Sursă de alimentare: 220-240 V
  Consum de energie:
  În funcţionare: 70 W
  În asteptare: 5 W
  Automatul este echipat cu un dispozitiv de protecţie împotriva supratensiunii pentru a proteja împotriva interferenţelor din alimentare.

 • DOCUMENTE SI CONTRACTE

  Instructiuni operator Probirkin "Probirkin» (8.4Mb, PDF)
  Paşaport tehnic "Probirkin" (112 KB, PDF)
  Machete pliante pentru medicul-şef (9 Mb, JPG)
  Machete pliante pentru operatorii (9 Mb, JPG)
 • PRETURI SI CONDITII DE PROCURARE

  Termene de livrare
  În prezent, durata medie de ordine de achiziţie este de 2-4 săptămâni de la primirea platii.

  60% achitare in avans, 40% la receptia marfii   100% achitare in avans
  1 automat de la 2 la 3 unitati de la 3 la 5 unitati de la 5 la 7 unitati   1 automat de la 2 la 3 unitati de la 3 la 5 unitati de la 5 la 7 unitati
  € 1,799 € 1,699 € 1,649 € 1,599   € 1,699 € 1,599 € 1,549 € 1,499
 • LOCURI PENTRU INSTALARE

  Instalarea automatelor "Probirkin" este oportuna, în special în acele instituţii medicale unde se prezinta analizele . Acestea includ clinici medicale, clinicile prenatale, centre medicale, etc
  Într-o zi în clinică in mediu se preteaza aproximativ 100 de teste.

  Reprezentanţilor instituţiilor medicale
  Colaboratorilor institutiilor medicale le este mai usor de a lucra cu containere decât cu orice alte recipiente (a se vedea articolul "Cu privire la analiza şi recipiente"). Prin urmare, ei percep pozitiv aspectul de "Probirkin", deoarece procesul de vânzare containere de catre medici nu sunt permise, dar pacientii pot fi direcţionaţi către automat.
  Desigur, containerele pot fi vândute în farmacie, dar, în primul rând, farmaciile, de regulă, nu fac publicitate vânzarea de containere, precum şi, pe de altă parte, nu toată lumea prefera să cumpere un produs similar in vederea unei alte persoane - este un disconfort destul de uşor de înţeles psihologic.
  Instalarea unui "Probirkin" rezolva aceste probleme.

  Catre antreprenori
  "Probirkin" poate fi usor de instalat pentru un potential proprietar a aparatului de vanzare bahile, pentru că acordul cu instituţia medicală este deja semnat, astfel ca dispozitivul suplimentar se va instala mai usor.
  În acest caz, "Probirkin" va fi o modalitate foarte bună de a câştiga venituri suplimentare cu condiţiile existente.
  De asemenea, instalarea de automate vanzare containere pentru analize împreună cu un vânzare bahile va va permite sa evitati costuri suplimentare, pentru ca colectarea şi întreţinerea ambelor automate va fi posibil sa fie executata de acelaşi angajat.

  Idei pentru notificare
  Pentru cresterea se recomanda dotarea medicilor cu blanchete de analize. Pe verso a formularului trebuie să fie publicitatea automatului cu indicarea locului de amplasare si informatia de ce analizele este necesar sa se prezinte in containere specializate si nu in alte recipiente (nu in borcanase de maioneza, de exemplu). Automatele vor fi profitabile in policlinicile pentru copii si locatiile de consultatii pentru femei. In aceste locatii pacientii repeta analizele de citeva ori pe an..
  "Probirkin" - posibilitatea de a începe o afacere proprie
  "Probirkin" - aceasta este o oportunitate extraordinara de a incepe o afacere mica care poate fi combinată cu activitatea de bază.
  Pentru a achiziţiona mai multe masini nu sunt necesare investitii mari.
  Automatele nu necesita o intretinere frecventa - capacitatea lor permite suplinirea stocului de containere la fiecare câteva zile.
  Veţi fi capabil să extindeti treptat de reţeaua de automate proprii, achizitionindu-le dupa necesitate.

  Construirea unei reţele de automate
  Este evident că automatele de vanzare containere pentru analiza este raţional să se instaleze nu unul, ci să se construiască o reţea de automate. Networking-ul reduce semnificativ costurile de întreţinere ale fiecarui automat..
  Ca şi alte automate în industria vending, "Probirkin" este optimizat pentru a lucra în cadrul unei reţele de automate.
  Pentru a simplifica întreţinerea reţelei si colectarea de date statistice vânzări, în fiecare automat pot fi instalate GSM-module. Modulul vă permite să primiţi alerte de non-functionare şi mesaje despre balanţa de containere prin SMS.
   
   


 • CALCULATOR VENITURI n/a

AQUA MELDAVA RO 300A BZ

AQUA MELDAVA este Stația vending de Filtrare și Purificare a Apei. Dumneavoastră instalați Stația vending, o conectați la sursa centralizată de livrare apă din localitate, la canalizare și electricitate. Află mai mult...

KOPIRKIN PRINT

Print este automatul de vending suplimentata cu funcţia de printare formulare standardizate care sunt stocate în memoria aparatului. Setul de blanckete stocate in memorie, proprietarul poate sa il reiinoiasca desinestatator. Află mai mult...

BAHILKIN ATLANT

"Bahilkin Atlant" versiune cu amplasare independenta.

Capacitatea - 6000 de capsule cu botoşei sterili. Automatele "Bahilkin" sunt certificate şi satisfac toate standardele. Află mai mult...

AUTOMAT POPCORN

Vending automat pentru producerea şi vânzarea de popcorn fierbinte. Porumbul glazurat, special pregătit, de diferite arome (caramel, dulce, sărat), este plasat în buncăr-ul deprimire a automatului.
Află mai mult...

 • logo meldava grup
 • meldava capital new
 • logo vendteh
 • logo aqua meldava
 • linella
 • bemol
 • lukoil
 • petrom
 • rompetrol